Passa al contingut principal

UP: EL FOLLET DEL BOSC

Aquest mes d'octubre hem començat la nova unitat didàctica "El follet del bosc", que treballarem amb l'ajuda del follet Oriol que serà qui ens presentarà totes les activitats que realitzem.

I és que el nostre follet va arribar a la llar d'una manera molt especial... Mentre estàvem fent psicomotricitat ens vam trobar tot de confetti al terra que ens anava portant fins on era ell. No ens ho va posar gens fàcil, la veritat. Per arribar a ell vam haver de superar bastants obstacles. Les educadores ens van donar un cistell amb una manteta que havíem de portar fins a ell tot superant petites proves que trobàvem pel camí: vam caminar de puntetes per no fer soroll, vam caminar entremig de les pinyes que hi havia al bosc, vam passar per un caminet molt estret tot gatejant i finalment...Vam descobrir una bona sorpresa, la caseta del follet Oriol!!

Després de trobar-la, vam abrigar al follet amb la manteta i li vam presentar el nostre racó de la tardor que hem decorat amb tots els elements que ens han fet arribar les nostres famílies. I des d'aleshores, el follet ens acompanya en totes les activitats que anem fent.


 BENVINGUT AL MONTORI FOLLET!
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TALLER DE CONTES AMB ELS AVIS DE L'ARLET G!

Continuem amb el nostre taller de contes en família. I aquesta setmana ho fem de la mà dels avis de la nostra llar.
Ahir a la tarda vam tenir una grata visita, van venir els avis de l'Arlet G. a oferir-nos una actuació musical. L'àvia Roser, ens va animar a ballar a tots els nens i nenes, i l'avi Emili juntament amb el seu germà  ens van tocar la guitarra i ens van cantar unes cançons que ens encanten: "Puf era un drac màgic", "En Joan petit quan balla", El gegant del pi", "Cargol treu banya", "Baixant de la font del gat", etc. 
Ens ho vam passar molt bé petits i grans! Ja estem ansiosos per repetir de nou l'experiència!MOLTES GRÀCIES AVIS!!

EXPLOREM AMB FRUITS DE TARDOR

Aquests dies els nens de l'aula dels Pollets estem fent un munt d'activitats de la nova UP relacionada amb l'exploració sensorial amb fruits de Tardor. Ens està agradant molt percebre diferents textures de forma sensorial i a la vegada descobrim tot el que ens envolta en aquesta època de l'any en el nostre entorn. A continuació, us adjuntem algunes imatges de les activitats.UD: LA RÍNXOLS D'OR A L'HIVERN

Aquests darrers dies hem iniciat la nova unitat didàctica "La Rínxols d'or a l'hivern" que treballarem durant el mes de gener i febrer.

Vam començar amb una activitat de psicomotricitat on els infants van descobrir els personatges que apareixen en el conte.

A l'aula dels Pollets, vam crear diferents espais a l'aula on els més petits havien de superar alguns obstacles fins arribar a cada un dels personatges. Un cop superats, vam trobar cada un dels tres óssos i la Rínxols d'or. I per acabar, vam explicar la seva història!
Els nens de l'aula dels Peixos, també vam treballar el conte de la Rínxols d'or d'una manera una mica més complexa. Vam preparar tres circuits amb obstacles psicomotrius que ens permetien arribar a cada un dels tres óssos: el petit, el mitjà i el gran.

I finalment, hem explicat el conte"La Rínxols d'or".