Passa al contingut principal

ACTIVITATS D'EXPRESSIÓ PLÀSTICA


Per acabar la Unitat didàctica “El follet del bosc”, els nens del Montori hem fet unes activitats d’expressió plàstica molt divertides.
 Els nens de l’aula dels Pollets vam pintar amb els colors de Tardor d’una manera diferent a com ho fem habitualment...Vam pintar amb pintura sota paper film! Per preparar-ho, les educadores ens van preparar pintura de diferents colors de Tardor i a sobre hi van col·locar el paper film. Aleshores, nosaltres ho vam explorar amb les mans: vam sentir que era fred i tou, i que si pressionàvem sobre aquesta es movia fins aconseguir pintar amb ella. Ens van quedar unes obres d’art molt xules!
Els nens de l’aula dels Peixos vam pintar una fulla de Tardor en negatiu.  Després de treballar quins són els colors de la Tardor, cada nen en va escollir un per pintar la seva fulla. Per realitzar l’activitat, vam utilitzar una esponja per anar estampant per tot el contorn d’aquesta. En acabar, vam treure la fulla i vam observar el resultat final de pintar en negatiu.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TALLER DE CONTES AMB ELS AVIS DE L'ARLET G!

Continuem amb el nostre taller de contes en família. I aquesta setmana ho fem de la mà dels avis de la nostra llar.
Ahir a la tarda vam tenir una grata visita, van venir els avis de l'Arlet G. a oferir-nos una actuació musical. L'àvia Roser, ens va animar a ballar a tots els nens i nenes, i l'avi Emili juntament amb el seu germà  ens van tocar la guitarra i ens van cantar unes cançons que ens encanten: "Puf era un drac màgic", "En Joan petit quan balla", El gegant del pi", "Cargol treu banya", "Baixant de la font del gat", etc. 
Ens ho vam passar molt bé petits i grans! Ja estem ansiosos per repetir de nou l'experiència!MOLTES GRÀCIES AVIS!!

EXPLOREM AMB FRUITS DE TARDOR

Aquests dies els nens de l'aula dels Pollets estem fent un munt d'activitats de la nova UP relacionada amb l'exploració sensorial amb fruits de Tardor. Ens està agradant molt percebre diferents textures de forma sensorial i a la vegada descobrim tot el que ens envolta en aquesta època de l'any en el nostre entorn. A continuació, us adjuntem algunes imatges de les activitats.UD: LA RÍNXOLS D'OR A L'HIVERN

Aquests darrers dies hem iniciat la nova unitat didàctica "La Rínxols d'or a l'hivern" que treballarem durant el mes de gener i febrer.

Vam començar amb una activitat de psicomotricitat on els infants van descobrir els personatges que apareixen en el conte.

A l'aula dels Pollets, vam crear diferents espais a l'aula on els més petits havien de superar alguns obstacles fins arribar a cada un dels personatges. Un cop superats, vam trobar cada un dels tres óssos i la Rínxols d'or. I per acabar, vam explicar la seva història!
Els nens de l'aula dels Peixos, també vam treballar el conte de la Rínxols d'or d'una manera una mica més complexa. Vam preparar tres circuits amb obstacles psicomotrius que ens permetien arribar a cada un dels tres óssos: el petit, el mitjà i el gran.

I finalment, hem explicat el conte"La Rínxols d'or".