Passa al contingut principal

ENS VISITA UNA SARGANTANA!!

Aquest mati a l'hora del pati ens ha vingut a veure en Sebas que, com molts sabeu, és un sac ple de sorpreses! I avui la sorpresa ens venia dins d'una ampolla de plàstic.
En Sebas ens ha portat una sargantana que ha trobat a casa seva!! Ens ha explicat que a les sargantanes els agrada molt sortir quan fa calor, especialment a l'estiu. Però tot i no ser un dia d'estiu, avui hem tingut un dia de sol radiant i la sargantana ha sortit a passejar.

Per veure-la millor, en Sebas se l'ha posat a la mà i l'ha apropat als nens perquè tots poguessin apreciar bé les seves característiques. I alguns infants fins i tot s'han animat a tocar-la!!Finalment, en Sebas ens ha explicat que a les sargantanes els agrada molt moure's en llibertat i per això, l'hem col·locat a la paret del Montori perquè pogués passejar tranquil·lament per on volgués. Els Pollets i especialment els Peixos, estaven ben a prop sense perdre detall del que feia la sargantana que havíem acabat de conèixer...I hem vist que s'enfilava amunt, amunt i que anava molt ràpid per fer-ho.Moltes gràcies Sebas per la gran descoberta que ens has portat avui!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TALLER DE CONTES AMB ELS AVIS DE L'ARLET G!

Continuem amb el nostre taller de contes en família. I aquesta setmana ho fem de la mà dels avis de la nostra llar.
Ahir a la tarda vam tenir una grata visita, van venir els avis de l'Arlet G. a oferir-nos una actuació musical. L'àvia Roser, ens va animar a ballar a tots els nens i nenes, i l'avi Emili juntament amb el seu germà  ens van tocar la guitarra i ens van cantar unes cançons que ens encanten: "Puf era un drac màgic", "En Joan petit quan balla", El gegant del pi", "Cargol treu banya", "Baixant de la font del gat", etc. 
Ens ho vam passar molt bé petits i grans! Ja estem ansiosos per repetir de nou l'experiència!MOLTES GRÀCIES AVIS!!

EXPLOREM AMB FRUITS DE TARDOR

Aquests dies els nens de l'aula dels Pollets estem fent un munt d'activitats de la nova UP relacionada amb l'exploració sensorial amb fruits de Tardor. Ens està agradant molt percebre diferents textures de forma sensorial i a la vegada descobrim tot el que ens envolta en aquesta època de l'any en el nostre entorn. A continuació, us adjuntem algunes imatges de les activitats.UD: LA RÍNXOLS D'OR A L'HIVERN

Aquests darrers dies hem iniciat la nova unitat didàctica "La Rínxols d'or a l'hivern" que treballarem durant el mes de gener i febrer.

Vam començar amb una activitat de psicomotricitat on els infants van descobrir els personatges que apareixen en el conte.

A l'aula dels Pollets, vam crear diferents espais a l'aula on els més petits havien de superar alguns obstacles fins arribar a cada un dels personatges. Un cop superats, vam trobar cada un dels tres óssos i la Rínxols d'or. I per acabar, vam explicar la seva història!
Els nens de l'aula dels Peixos, també vam treballar el conte de la Rínxols d'or d'una manera una mica més complexa. Vam preparar tres circuits amb obstacles psicomotrius que ens permetien arribar a cada un dels tres óssos: el petit, el mitjà i el gran.

I finalment, hem explicat el conte"La Rínxols d'or".