Passa al contingut principal

ENS VISITEN UN CONILL I UNA GALLINA!

Aquesta setmana per acabar la unitat didàctica de les Mascotes, hem tingut dues sorpreses que ens han encantat!

Dilluns la Cristina, la mare de la Carlota, ens va portar una conilleta molt simpàtica que es deia Xixi!Vam veure que estava molt còmode a la seva caseta amb serradures per estar calentona a l'hivern. Li vam donar una mica de poma i pastanaga per menjar però no en va voler, va decidir menjar al cap d'una estona. Els nens la vam poder tocar un a un i vam veure com es passejava ben ràpid per la nostra aula. També li vam cantar la cançó dels conillets.

I avui dimecres, ens ha visitat la Cloti, una gallina molt sociable que ens ha portat la Xisca, la mare d'en Biel. Hem vist que tenia el cos ple de plomes i tenia unes ales grans que feia moure quan volia saltar. La Xisca ens ha explicat que dorm enfilada sobre un pal i li agrada molt menjar blat de moro picat, per això hem decidit de donar n'hi perquè es pogués alimentar bé. Després, l'hem pogut tocar un a un. La Xisca ens ha mostrat un cistell ple d'ous que havia fet la gallina i n'hem obert un per veure com era per dins...Hem descobert que tenia una part que es deia rovell i una altra que es deia clara. Per acabar, la Xisca ens ha regalat un ou a cada nen perquè puguem fer una truita ben bona a casa nostra.Moltes gràcies per la vostra col·laboració famílies!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TALLER DE CONTES AMB ELS AVIS DE L'ARLET G!

Continuem amb el nostre taller de contes en família. I aquesta setmana ho fem de la mà dels avis de la nostra llar.
Ahir a la tarda vam tenir una grata visita, van venir els avis de l'Arlet G. a oferir-nos una actuació musical. L'àvia Roser, ens va animar a ballar a tots els nens i nenes, i l'avi Emili juntament amb el seu germà  ens van tocar la guitarra i ens van cantar unes cançons que ens encanten: "Puf era un drac màgic", "En Joan petit quan balla", El gegant del pi", "Cargol treu banya", "Baixant de la font del gat", etc. 
Ens ho vam passar molt bé petits i grans! Ja estem ansiosos per repetir de nou l'experiència!MOLTES GRÀCIES AVIS!!

EXPLOREM AMB FRUITS DE TARDOR

Aquests dies els nens de l'aula dels Pollets estem fent un munt d'activitats de la nova UP relacionada amb l'exploració sensorial amb fruits de Tardor. Ens està agradant molt percebre diferents textures de forma sensorial i a la vegada descobrim tot el que ens envolta en aquesta època de l'any en el nostre entorn. A continuació, us adjuntem algunes imatges de les activitats.UD: LA RÍNXOLS D'OR A L'HIVERN

Aquests darrers dies hem iniciat la nova unitat didàctica "La Rínxols d'or a l'hivern" que treballarem durant el mes de gener i febrer.

Vam començar amb una activitat de psicomotricitat on els infants van descobrir els personatges que apareixen en el conte.

A l'aula dels Pollets, vam crear diferents espais a l'aula on els més petits havien de superar alguns obstacles fins arribar a cada un dels personatges. Un cop superats, vam trobar cada un dels tres óssos i la Rínxols d'or. I per acabar, vam explicar la seva història!
Els nens de l'aula dels Peixos, també vam treballar el conte de la Rínxols d'or d'una manera una mica més complexa. Vam preparar tres circuits amb obstacles psicomotrius que ens permetien arribar a cada un dels tres óssos: el petit, el mitjà i el gran.

I finalment, hem explicat el conte"La Rínxols d'or".