Passa al contingut principal

ARRIBA EL TIÓ A LA LLAR!

Aquesta setmana comencem la nova unitat didàctica "Arriba el Nadal". 

Ahir ja vam començar a descobrir les sorpreses que amagava el nostre calendari d'advent. I és que cada dia un infant podrà agafar un caramel i obrir-lo per conèixer quina consigna s'hi amaga. 
Avui la consigna que ens donava era la de trobar el nostre Tió! 
Petits i grans, l'hem buscat per tot arreu. Primer, hem mirat a l'entrada, darrera el nostre arbre de Nadal i el ninot de neu. Després a les aules dels Pollets i Peixos, al lavabo dels nens, a la cuina,... Finalment, hem pensat que potser estaria al pati per tampoc hi era. Així que hem anat cap al pati gran a veure si allà el trobàvem i...SÍ!!El Tió estava amagat a darrera la caseta prenent el sol!
L'hem mostrat als més petits i li hem fet molts petons. L'hem portat a la llar i li hem donat fruita. Mentre estàvem al pati, hem vist que ja s'havia menjat un plàtan, una poma i una mandarina! 
Estava tan cansat del camí que havia fet que necessitava menjar de seguida.
Que contents ens hem posat tots quan hem vist que s'ho havia menjat tot!


BENVINGUT AL MONTORI TIÓ!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TALLER DE CONTES AMB ELS AVIS DE L'ARLET G!

Continuem amb el nostre taller de contes en família. I aquesta setmana ho fem de la mà dels avis de la nostra llar.
Ahir a la tarda vam tenir una grata visita, van venir els avis de l'Arlet G. a oferir-nos una actuació musical. L'àvia Roser, ens va animar a ballar a tots els nens i nenes, i l'avi Emili juntament amb el seu germà  ens van tocar la guitarra i ens van cantar unes cançons que ens encanten: "Puf era un drac màgic", "En Joan petit quan balla", El gegant del pi", "Cargol treu banya", "Baixant de la font del gat", etc. 
Ens ho vam passar molt bé petits i grans! Ja estem ansiosos per repetir de nou l'experiència!MOLTES GRÀCIES AVIS!!

EXPLOREM AMB FRUITS DE TARDOR

Aquests dies els nens de l'aula dels Pollets estem fent un munt d'activitats de la nova UP relacionada amb l'exploració sensorial amb fruits de Tardor. Ens està agradant molt percebre diferents textures de forma sensorial i a la vegada descobrim tot el que ens envolta en aquesta època de l'any en el nostre entorn. A continuació, us adjuntem algunes imatges de les activitats.UD: LA RÍNXOLS D'OR A L'HIVERN

Aquests darrers dies hem iniciat la nova unitat didàctica "La Rínxols d'or a l'hivern" que treballarem durant el mes de gener i febrer.

Vam començar amb una activitat de psicomotricitat on els infants van descobrir els personatges que apareixen en el conte.

A l'aula dels Pollets, vam crear diferents espais a l'aula on els més petits havien de superar alguns obstacles fins arribar a cada un dels personatges. Un cop superats, vam trobar cada un dels tres óssos i la Rínxols d'or. I per acabar, vam explicar la seva història!
Els nens de l'aula dels Peixos, també vam treballar el conte de la Rínxols d'or d'una manera una mica més complexa. Vam preparar tres circuits amb obstacles psicomotrius que ens permetien arribar a cada un dels tres óssos: el petit, el mitjà i el gran.

I finalment, hem explicat el conte"La Rínxols d'or".