Passa al contingut principal

ENS VISITEN ALGUNS ANIMALS

En Pau, el pare d'en Pep, ens va fer una sorpresa...Ens va venir a visitar a la llar amb una cabra, un xai i un gos.

Vam sortir al pati per descobrir tots aquests animalets que havien vingut a visitar-nos. Una vegada allà, en Pau ens va explicar algunes de les diferències que hi ha entre el xai i la cabra: el xai té el pèl més rugós i en canvi, la cabra té el pèl més fi i quan aquesta es faci gran tindrà banyes!

També ens va mostrar una gosseta petita que tenia el pèl molt suau i ens va explicar que quan aquesta fos gran, seria l'encarregada de conduir el seu ramat de cabres i xais.

Alguns de nosaltres, al principi ens vam espantar amb la presència de la cabra i el xai, però poc a poc, vam anar veient que no feien res i es volien fer amics nostres, així que vam decidir apropar-nos a ells per poder tocar-los i observar-los de ben a prop. Fins i tot, vam sentir el soroll que feien "beee" i després, vam tocar també a la gosseta.

Us deixem un vídeo resum de la visita que ens van fer.Moltes gràcies a la família d'en Pep per aquesta gran sorpresa! 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TALLER DE CONTES AMB ELS AVIS DE L'ARLET G!

Continuem amb el nostre taller de contes en família. I aquesta setmana ho fem de la mà dels avis de la nostra llar.
Ahir a la tarda vam tenir una grata visita, van venir els avis de l'Arlet G. a oferir-nos una actuació musical. L'àvia Roser, ens va animar a ballar a tots els nens i nenes, i l'avi Emili juntament amb el seu germà  ens van tocar la guitarra i ens van cantar unes cançons que ens encanten: "Puf era un drac màgic", "En Joan petit quan balla", El gegant del pi", "Cargol treu banya", "Baixant de la font del gat", etc. 
Ens ho vam passar molt bé petits i grans! Ja estem ansiosos per repetir de nou l'experiència!MOLTES GRÀCIES AVIS!!

EXPLOREM AMB FRUITS DE TARDOR

Aquests dies els nens de l'aula dels Pollets estem fent un munt d'activitats de la nova UP relacionada amb l'exploració sensorial amb fruits de Tardor. Ens està agradant molt percebre diferents textures de forma sensorial i a la vegada descobrim tot el que ens envolta en aquesta època de l'any en el nostre entorn. A continuació, us adjuntem algunes imatges de les activitats.UD: LA RÍNXOLS D'OR A L'HIVERN

Aquests darrers dies hem iniciat la nova unitat didàctica "La Rínxols d'or a l'hivern" que treballarem durant el mes de gener i febrer.

Vam començar amb una activitat de psicomotricitat on els infants van descobrir els personatges que apareixen en el conte.

A l'aula dels Pollets, vam crear diferents espais a l'aula on els més petits havien de superar alguns obstacles fins arribar a cada un dels personatges. Un cop superats, vam trobar cada un dels tres óssos i la Rínxols d'or. I per acabar, vam explicar la seva història!
Els nens de l'aula dels Peixos, també vam treballar el conte de la Rínxols d'or d'una manera una mica més complexa. Vam preparar tres circuits amb obstacles psicomotrius que ens permetien arribar a cada un dels tres óssos: el petit, el mitjà i el gran.

I finalment, hem explicat el conte"La Rínxols d'or".