Passa al contingut principal

TALLER DE CONTES AL MONTORI!!

Aquest any al Montori es durà a terme un Taller de Contes on podran participar les famílies dels infants (pares, mares, germans, avis, tius, cosins...) així com també, altres persones del seu entorn més proper que hi vulguin participar. S'explicaran contes, es faran petites representacions teatrals, jocs de falda, cançons, etc.

Per iniciar aquest taller, la Maria, la mare de la Lu, ens ha vingut a explicar el conte d'en Patufet.

A casa seva, la Maria ha preparat tot el material per a l'explicació de la història de forma representativa, a través de diferents titelles amb tots els elements que apareixen al conte.

I una vegada a la llar, ens ha explicat la història amb molt d'entusiasme. Als nens els ha encantat el conte i tot el que ens ha portat la Maria per realitzar aquesta activitat.

Un cop explicat el conte, els nens de l'aula dels Pollets hem pogut pintar amb col i pintura vermella un mural nadalenc que penjarem a la nostra aula.


Moltes gràcies a la família de la Lu per col·laborar amb nosaltres!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TALLER DE CONTES AMB ELS AVIS DE L'ARLET G!

Continuem amb el nostre taller de contes en família. I aquesta setmana ho fem de la mà dels avis de la nostra llar.
Ahir a la tarda vam tenir una grata visita, van venir els avis de l'Arlet G. a oferir-nos una actuació musical. L'àvia Roser, ens va animar a ballar a tots els nens i nenes, i l'avi Emili juntament amb el seu germà  ens van tocar la guitarra i ens van cantar unes cançons que ens encanten: "Puf era un drac màgic", "En Joan petit quan balla", El gegant del pi", "Cargol treu banya", "Baixant de la font del gat", etc. 
Ens ho vam passar molt bé petits i grans! Ja estem ansiosos per repetir de nou l'experiència!MOLTES GRÀCIES AVIS!!

EXPLOREM AMB FRUITS DE TARDOR

Aquests dies els nens de l'aula dels Pollets estem fent un munt d'activitats de la nova UP relacionada amb l'exploració sensorial amb fruits de Tardor. Ens està agradant molt percebre diferents textures de forma sensorial i a la vegada descobrim tot el que ens envolta en aquesta època de l'any en el nostre entorn. A continuació, us adjuntem algunes imatges de les activitats.UD: LA RÍNXOLS D'OR A L'HIVERN

Aquests darrers dies hem iniciat la nova unitat didàctica "La Rínxols d'or a l'hivern" que treballarem durant el mes de gener i febrer.

Vam començar amb una activitat de psicomotricitat on els infants van descobrir els personatges que apareixen en el conte.

A l'aula dels Pollets, vam crear diferents espais a l'aula on els més petits havien de superar alguns obstacles fins arribar a cada un dels personatges. Un cop superats, vam trobar cada un dels tres óssos i la Rínxols d'or. I per acabar, vam explicar la seva història!
Els nens de l'aula dels Peixos, també vam treballar el conte de la Rínxols d'or d'una manera una mica més complexa. Vam preparar tres circuits amb obstacles psicomotrius que ens permetien arribar a cada un dels tres óssos: el petit, el mitjà i el gran.

I finalment, hem explicat el conte"La Rínxols d'or".